V-ati decis sa cumparati un brad de Craciun artificial, dar nu stiti cum sa-l alegeti pe cel potrivit? Va vom prezenta beneficiile fiecarui tip de brad de Craciun artificial, vom evidentia diferentele dintre ele si vom prezenta cele mai populare modele.

Ce sunt brazii de Craciun FULL 3D?

Daca ar trebui sa le definim intr-un singur cuvant, acesta ar fi „perfectiune”. Acesti brazi de Craciun sunt compusi 100% din ace de pin 3D, ceea ce garanteaza un aspect perfect realist al bradului.

Calitatea are un pret, iar acest lucru nu este diferit in cazul brazilor FULL 3D. Cu toate acestea, nu trebuie sa uitam ca productia acestor printuri 3D perfecte pentru ramuri este foarte costisitoare.

Brad de Craciun clasic, 3D sau FULL 3D

Atunci cand alegeti un brad de Craciun artificial, primul lucru pe care trebuie sa il luati in considerare este ce fel de brad doriti sa obtineti, cat de realist trebuie sa arate bradul si cati bani sunteti dispus sa investiti.

De regula, cei mai accesibili brazi sunt cei clasici, realizati din materiale PVC. Desi acesti brazi au un aspect dens si simetric, ei nu arata la fel de realist ca versiunile 3D sau FULL 3D.

Brazii de Craciun 3D constau in ramuri realiste (PE) care sunt create prin turnarea ramurilor vii din cauciuc. Aceste crengute realiste sunt plasate in jurul circumferintei bradului, iar interiorul bradului este umplut cu crengute traditionale din PVC pentru o densitate suplimentara.

Prin urmare, pentru brazii 3D vorbim de o combinatie de crengi 3D (PE) si PVC.

Cei mai pretentiosi clienti se orienteaza de obicei catre brazii de Craciun 3D 100% COMPLET, care sunt realizati in intregime din crengute 3D. Acesti brazi sunt mai scumpi, dar trebuie sa va amintiti ca calitatea are un pret. Cu greu veti putea distinge acest brad de unul viu.

Cand sa decorezi bradul de Craciun

Decorarea bradului de Craciun este o chestiune complet individuala pentru toata lumea. In timp ce unii oameni nu se mai satura de ornamentele clasice colorate si de figurinele de ciocolata care le amintesc de propria copilarie, altii urmaresc inca din noiembrie ultimele tendinte in materie de moda care domina actualul sezon de Craciun si isi schimba decoratiunile in fiecare an in consecinta.

Fie ca apartineti unui grup sau altuia, fie ca preferati frumusetea simpla a unui brad decorat doar cu panglici si ornamente din turta dulce, va veti intreba cand sa va decorati bradul.

Cand sa decorezi un brad de Craciun artificial

Daca sunteti proprietarul unui brad de Craciun artificial, depinde numai de voi cand ii puneti o haina festiva. Puteti incepe inca din prima duminica a lunii decembrie si va puteti bucura de atmosfera festiva a Craciunului cu mult timp inainte.

Cand sa dai jos bradul?

Cand sa dai jos bradul de Craciun? Daca ne luam dupa traditie, cel mai bun moment pentru a da jos bradul este in ziua de 6 ianuarie.

Acesta este sfarsitul oficial al sezonului de Craciun, asa ca multe gospodarii isi iau ramas bun de la bradul de Craciun si de la alte decoratiuni de Craciun in aceasta zi.